¨

Alla inlägg den 17 augusti 2007

Av nena - 17 augusti 2007 22:06

En trevlig kväll hade de haft med god mat och mycket musik.

Kul att återse alla klasskompisarna (nåja 8 av dem i alla fall) och få prata av sig en massa.


 Nu så ska jag logga ut för idag. Imorgon fortsätter antagligen jakten på saker till skolan.


Av nena - 17 augusti 2007 19:46

 Idag när vi va och handlade var det en dam som hälsade på min mamma och de stannade och pratade. Efter en stund och lite tittande på mig säger damen. Du måste känna mina barnbarn XX och YY. ja det var klart jag gjorde. Det är just hos XX som min J är på tjejfest just nu.
Damen och min mamma hade varit om inte bästisar som små så näst intill i alla fall.
Jag har bara träffat denna dam någon gång tidigare tillsammans med min mamma och då har vi bara hälsat men idag skulle det pratas. Hur hon kunde förknippa mig med sina barnbarn vet jag inte. Möjligen har hon sett kort på J hemma hos XX eller så kanska kanske har vi hämtat på dagis samtidigt, men det är ju så många år sedan så kan hon minnas det??? Hmmm ja det är klart, bara för att jag har dåligt minne betyder ju inte det att alla har det ;)
 
 Vi har nu ätit pizza och kebab. Magen är svälld och jag undrar egentligen varför jag åt så mycket. Det var gott men jag mår inte så bra just nu. Känner mig som en degklump där jag sitter :(

 Var inne i staden också för M ville hyra lite film. 3 stycken blev det och de syns här under. Det är i stort sätt M som valt filmer denna gången.
Lite skönt är det att de är över de flesta "barnfilmer" nu. jag gillar inte tecknad film speciellt mycket. Jag kan se sådana som typ Monsters Inc och Hajar som hajar men inte annat.

 

 Nu lite mer väntan innan lilldottern ska hem från festen.
Tänkte se om M ville spela något spel med mig så länge.

Ha en skön fredagskväll

Av nena - 17 augusti 2007 14:31

Märks att jag var uppe tidigt och att jag varit orolig i kroppen.

Mår fortfarande dåligt, har svårt att släppa känslan från imorse men det blir väl bättre.

 Har varit och handlat lite mjölk och bröd och hittade även gympaskor till M som hon ska ha på gymnastiken i skolan + nya gympabyxor.

 Vi har ätit varma smörgåsar nu och jag ska inta ryggläge en stund och vila innan jag ska åka med och lämna mammas hund på inackordering, jag måste med så jag vet var det är eftersom vi ska hämta honom på söndag. Det är ju bra att de vet vem det är som ska hämta honom också.

 J ska på tjejfest i kväll och vi andra tänkte ta en pizza medan vi väntar på att festen ska ta slut.

Av nena - 17 augusti 2007 08:56

 Nu mår jag inte lika illa längre. Det var skönt att få prata med läkaren. han lyssnade och det är en enorm lättnad att känna att någon gör det och att han tror på det jag säger.

 Jag har ju varit oroad för min vänsterarm och eftersom det känns i den som det kändes i högerarmen innan jag blev opererad för karpaltunnelsyndrom så trodde jag att det kunde vara det på vänster också, men läkaren trodde inte att det var det nu och han vet att jag inte är så road av att de ska sticka kniven i mig eftersom jag hade mycket problem med högra efter op.
Så för tillfället ska vi inte göra mer åt armen än att jag möjligen skaffar ett skydds om jag har på natten så att jag inte kan böja den = det täpper till och blodet stoppas.


 Vi pratade mycket om arbetsprövningen och möjligheterna och vad jag vill och vad jag kan göra. Kom väl inte fram till något speciellt förutom att jag inte ska ge upp än.
Han vet att det är svårt och att allt kräver utbildning och att jag "bara" är barnskötare och idag vill de inte ha det här (helst inte) och det betyder ju att jag måste vidareutbilda mig och det var jag inne på tidigare men just nu klarar jag inte av det.
 Vad jag istället ska göra och vill göra är en stor fråga. Vad är ditt drömyrke sa han... ja det var just att få jobba med barn :( Svårt att ställa om då och jag har lite svårt att acceptera att det kanske inte blir så igen.


 Många tankar surrar i huvudet. fick förlängd sjukskrivning och just nu känns det otroligt skönt.


 Nu ska jag se om mina älskade döttrar vill ha lite frukost i magen för nu tror jag att även jag skulle kunna få ner lite.

 Ha det gott!

Av nena - 17 augusti 2007 07:13

 Snart tid att ta på sig jackan och sticka iväg till läkaren.
Är trött så att jag mår illa eller mår illa p.g av oro.

Vet inte riktigt vilket det är.


 Barnen sussar gott på sina kuddar. Molly tittade förvånat på mig då jag tog mig av sängen. Hon hade nog precis somnat om efter att husse gått iväg till jobbet. Doris blev lycklig och hoppade runder intill mig och ville busa.

Jag vill bara krypa ner under täcket igen och hoppa över idag.


 Varför ska det vara så jobbigt att gå till läkaren. Jag vet ju att jag har en läkare som lyssnar på mig och som TROR på mig.
Varför ja. Jag vet ju egentligen varför. Det är pg av den trevliga läkaren som för några år sedan sa till mig att bara för att jag säger att jag har ont kan ju inte hon veta att det är så. Tack och hej.

Sen dess har jag mått p*ss var gång jag haft ett läkarbesök, jag trodde det skulle ta slut men tydligen inte *suck*


 Nu ska jag iväg. På återseende.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards