¨

Alla inlägg den 25 januari 2008

Av nena - 25 januari 2008 18:01

Oj vad det blåser idag. Undrar om det är den storm som de varnade för förra helgen som kommer nu istället. Inte all så skönt att vara ute.

 P har gått av jouren i morse men innan dess hann han faktiskt fara iväg på en timmes jobb. Jag trodde jag skulle trilla av sängen då telefonen ringde. Var ju inte det man väntade sig precis då klockan är halv fem på morgonen.
Han kom i alla fall hem snabbt igen och tog "hand om " töserna på morgonen och skjutsade dem till skolan. När han kom hem igen så sov jag som bäst så han la sig en stund till för att jag skulle få lugn och ro. Klockan 10 öppnade jag mina blågröna. Skönt att få sova ut riktigt.
 Efter frukost åkte vi och hämtade ett paket i närbutiken och i delikatessen där luktade det så gott av nygrillade revben så det och potatissallad köpte vi med hem och lunchade på innan vi åkte för att hämta töserna i skolan och sen vidare för att helghandla.
 I affären där de håller på att bygga och flytta om var det en himla röra och en massa helghandlare så vi tog snabbt det vi skulle ha och sen hem. 

 Den person som sökt mig under onsdagen har fortfarande inte hört av sig och något brev om att jag ska ringa upp har inte heller kommit. Mycket märkligt och irriterande. men det kan väl inte ha varit så viktigt eftersom de inte försökt få tag i mig igen.

 Nu har maken börjat på middagen och jag ska snart ta och tömma diskmaskinen som nu är färdig.
 Ikväll blir det Let´s dance och popcorn.

 Ha det gott denna fredagskväll!




Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards