¨

Alla inlägg den 3 januari 2008

Av nena - 3 januari 2008 23:58

 Ska upp tidigt imorgon för jag har ett läkarbesök inplanerat på f.m Vill ju helst inte komma ny-vaken dit.

 Idag har vi varit i alla skoaffärer och sportaffärer som vårt köpcenter erbjuder. Det blir 4 sportaffärer och 4 skoaffärer.
M behöver nya stövlar och J nya kängor eftersom de hon fick för ett tag sedan är för stora???  hur nu kängor kan bli det. Jag trodde hon tagit fel så att någon stackare går och har ont i tårna men nej, det är hennes.
 Vi kom hem lika tomhänta som vi körde *suck*
Varför kan man inte sätta ordentliga sulor på en stövel?? Varför tar man en sommarsula och sätter stövelskaft på??? Det är så tunt att det ser ut som inneskor. Blir tokig på detta, inte håller de någon kyla ifrån sig och inte håller de sig hela en längre stund heller.
Visst det fanns med tjockare sula men mina döttrar kände inte för att gå med stora rosa klumpar eller med spindelmannen på :( dessutom var de lite för trånga...

 I morgon får vi fortsätta jakten fast jag vet inte riktigt var. Känns liksom som man gått igenom alla skoaffärer som finns. Kanske kan man ha tur att de har annat utbud i annan stad.... hoppas kan man ju alltid.

En jacka behöver J också, hon har blivit så lång sista tiden så jackan hon har är lite för kort i midjan, kallt om magen säger hon ;)
Inte kan hon ärva efter M heller eftersom det inte finns något att ärva i vinterklädsväg. Den M hade innan den hon har nu är den som är för liten för J.

 Vill även tacka för alla kommentarer jag fått sista tiden men varit dålig på att bemöta. Tack!


 Nu godnatt och sov gott

Av nena - 3 januari 2008 10:31

 Torsdag är det visst idag.

Det blåser bra, solen är framme då och då och om man tittar upp så ser man att det kan komma snö precis när som helst...


 Jag är trött och har ont i huvudet. Det bränner mindre bakom ögonen och halsen är inte lika öm. Än finns det hopp.

 Önskar er en skön torsdag.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards