¨

Alla inlägg under augusti 2007

Av nena - 6 augusti 2007 13:26

till Danmark tillsammans med mina föräldrar. Nu har vi precis kommit av båten och är på väg hem igen. Det är skönt att det är nära och att man kan ta en tripp bara så där utan planering.

Av nena - 5 augusti 2007 22:31

 Märks att det blivit varmt igen eftersom det nu kryllar av mygg... men det gör inget att de biter mig. Får jag bara ha sol på dagarna så kan jag ta myggbetten ;)

 Tog en rask hundpromenad efter maten... eller ja vi försökte men vi träffade en del folk på vägen som också skulle på hundrundan och mesta av tiden pratade vi... men det var raskt mellan pratstunderna.

Sista vi träffade var svärfar och hundvakt är nu fixad så om jag nu mår skapligt och känner att jag klarar det blir det Göteborg på tisdag.
Barnen är eld och lågor och har kollat in karusellerna på nätet.

 Nu ska jag ta dagens sista glas med cola och slöa ett tag i soffan innan jag intar ryggläge i sängen...



Av nena - 5 augusti 2007 18:28

S´å skönt när allt är tvättat och inlagt på rätt platser i garderoberna.. fast nu är det ny smutstvätt i den igen men det gör inget *S*

 Vi har varit hos svärföräldrarna en runda. De bjöd med oss på en endagstur till Göteborg och Liseberg så på tisdag sticker vi ev dit. Hundvakt är ordnad till våra fyrbente, de ska bara ha en till sina också (går inte med samma eftersom vår hundvakt inte känner deras hundar).
 Det var ju tänkt att vi skulle till Köpenhamn men det blev inte, det får bli en annan dag.

 Var en runda in om Ica också är vi körde hem. Vi blev sugna på tacos trots att det inte är så länge sedan som vi hade det.... så tacos håller just nu på att förberedas i köket av make och barn.


 Barnen har hunnit bada i dag också. Termometern visade på 20 grader och de plaskade glatt i. Härligt med lite sol och sommar innan skolan börjar igen.


gulligagumman - Jo king är ett kul tidsfördriv tycker jag och i sommar med detta trista väder är det king som hållit mig sysselsatt då vi inte haft annat att göra. Bägge töserna tycker också att det är en kul sida

Av nena - 5 augusti 2007 11:00

alla vännerna gick hem eller också så blev de uppätna av myggen.
Var ute en sväng med hundarna innan jag gick och la mig och huuu vad mygg det var där ute. Jag är rödprickig nu så att man skulle kunna tro att jag har en barnsjukdom. Än kliar de inte tack och lov.

 Det är varmt och solen lyser från klarblå himmel  idag och förhoppningsvis har poolens grader stigit i alla fall till i em så att töserna kan bada lite. De längtar så efter det...
Jag har hunnit tvätta mer idag. Jag hade en hög som legat länge och som behövde strykas p.g av att den legat för länge. Den snurrar nu i maskinen för en uppfräschning och sen kan jag hänga den ute och slippa stryka. Skönt!!

 När vi har fikat så ska vi iväg och köpa myggnät som vi kan ha i altandörren så vi kan ha den öppen. Vågar inte ha den öppen nu i fall det är en massa getingar som hittar in, de har en förmåga att göra det så fort den dörren står.


 Ha en skön dag!

Av nena - 5 augusti 2007 00:25

eller någon bara tycker om att skråla högt och hålla grannarna vakna *suck*
Jag tänkte somna tidigt ikväll eftersom det varit minst två nätter med väldigt lite och väldigt dålig sömn men det går inte.
Försökte med att stänga fönstret men då blir det så olidligt här hemma, det är varmt så det rinner av en....

 Just nu sjunges det allsång eller något. Vet inte vilken granne det är eller om det är längre bort.
Får väl kanske vara tacksam att det inte sker så där jätteofta längre och det är ju trots allt lördag och klockan är ju bara barnet än.... eller???
 Ska ta och spela lite på king.com och se om de tröttnar och drar vidare eller jag får nöja mig med lite sömn denna natt också....


 Mollan mår fortfarande som den prinsessa hon är så vad det var som skedde i går är en gåta....

Av nena - 4 augusti 2007 17:15

 Molly har inte visat några som helst tecken på att något skulle vara fel och det är jag väldigt glad för.

 Jag har hunnit tvätta några maskiner tvätt igen och nästan all tvätt är torr och inlagd i garderoben igen. Skönt när det är gjort.
 Köttfärslimpan är gjord och instoppad i ugnen och nu luktar det middag här hemma och magen kurrar.


 Kimmie - Det är ok att du inte vill göra det nu. Gör det när du känner och vill eller hoppa över det.

Av nena - 4 augusti 2007 11:41

Mollan hon somnade och sov lugnt och har inte haft några huvudskakningar sen i går.

Fortfarande är vi ju helt oförstående och känner oro. Eftersom de på djursjukhuset inte tyckte att vi behövde komma in så tror de väl inte att det är något farligt och hon är ju som vanligt både nu och då.
"Vår" veterinär har semester och är tillbaka den 8:de så då ska vi ringa och prata med honom. OM inget annat händer för då får det bli veterinärbesök innan dess.


 Idag ska vi bara vara, slöa och slappa. Jag har tvättat en maskin i natt som jag hängt ut och snart är andra maskinen klar och ska ut. P tänkte klippa gräset så snart det torkat efter kvällens fukta. Sååå lite arbete blir ju gjort här hemma men det är två måsten. Gräset är högt som attan efter allt regnande och tvättberget är ganska stort. Jag har ju väntat på solen så att jag kan torka det ute och idag är solen här och den är så välkommen.

 Nini - Helt ok att du inte vill. Sköt om dig vännen.

Av nena - 4 augusti 2007 00:30

 För ca 2½ timme sedan låg Molly bredvid mig och sov lugnt. Hon sträcker på sig och börjar skaka. Jag trodde hon drömde så jag klappade henne lite lugnande på sidan som jag brukar göra (vet inte varför jag gör det egentligen men har alltid gjort så) men hon slutade inte skaka. Det var bara huvudet som skakade... om ni tänker er hur man ser ut då man skaka "ja" med huvudet, så där upp och ner. Så såg det ut och med en ganska snabb takt... väldigt obehagligt.
Hon var fullt kontaktbar. Hon gick själv utan att skaka i resten av kroppen och hon viftade på svansen. Gick till barnen som klappade henne lugnande och sen ville hon gå ut. Väl ute så slutade hon skaka efter en liten liten stund och vi trodde att det kanske var så att hon "fått en nerv ikläm", så där som man själv kan få.
Hon busade som vanligt ute en stund och sen gick vi in igen och trodde det var över... efter ett tag inne så började det igen och när hon kom ut slutade det.
Nu var vi (och är) väldigt oroliga och P ringde till djursjukhuset i grannkommunen. Där sa de att det kunde vara epilepsi... jag var tveksam eftersom hunden mina föräldra hade då jag var tonåring hade det och det var inte alls samma och vännernas hund hade det då hon levde ... men det fanns visst olika sorter... Medan P pratar så börjar hon igen och nu går hon själv till dörren och ville ut och ute blev allt bra och hon ville busa med bollen.
Det rådet vi fick på djursjukhuset var att ta in henne i ett mörkt och lugnt rum om det händer igen....


 Det händer då och då men inte alls lika mycket som innan... hon sover lugnt, andas som vanligt och så fort hon rör sig så skakar hon lite på huvudet och sen går det över. Hon blir inte stel eller krampar, hon faller inte omkull och hon ser ut som vanligt bara det att huvudet skakar på ett obehagligt sätt...


Vad är det som sker egentligen?? Bara så där plötsligt, kan det vara epilepsi, kan man få det bara så där utan något speciellt?
Många frågor surrar i huvudet på mig. Jag mår illa av oro och just nu känns det inte som om jag klarar så mycket mer.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards