¨

Alla inlägg under juli 2007

Av nena - 4 juli 2007 10:55

 Lite svårt att fatta att hon bara är 6 mån känns som om hon varit hos oss i evigheter. Liten Doris är inte så liten längre.


 Solen skiner från nästan klarblå himmel. Skönt. Det har regnat i natt men det gör ju inte så mycket så länge solen är uppe på dagarna.

1½ vecka till och sen har P semester. Han räknar ner nu och längtar. Han är ju fortfarande trött efter lunginflammationen och revbenen är inte riktigt läkta men eftesom han kan ha lite lättare jobb så går det...



Av nena - 3 juli 2007 17:45

och nu är min arbetsprövning avbruten för tillfället vilket betyder en annan handläggare. Hatar det men jag fattar ju att de har olika inriktningar men det är jobbigt att behöva dra allt för en ny ännu en gång. Har tappar räkningen på hur många jag haft under åren som gått och en del har jag visserligen inte träffat men det räcker med dem som jag har träffat.

 Har ringt och pratat med min handledare på skolan också och de tyckte så klart att det var synd att jag slutat men håller tummarna på att jag kommer tillbaka och testar igen när jag är bra igen.
Skönt att veta att man är omtyckt och saknad i alla fall.


 Pannbiffarna är plattade och potatisen skrubbade, nu väntar vi bara på maken ska komma hem.

 Huvudvärken släppte efter ett par timmar men är nu på väg tillbaka känner jag.
Grannens hund står och skäller konstant i hundgården och ingen är hemma som kan säga till. Jag har varit ute några gånger och bett henne hålla tyst och funderar nu på vattenslangen....


 Mina föräldrar är på husbilssemester och just nu är det ösregn där de är och rena gyttjebadet på campingen. Här hemma skiner solen och visst var jag inte dum som bad dem stanna där så vi kunde ha fint väder här hemma ;)
 Idag har faktiskt solen varit framme hela dagen men jag vet att de har lovat regn nu ikväll men det gör inte så mycket så länge det är fint dagtid.


 Nu kom maken hem.

Av nena - 3 juli 2007 16:02

 I natt kunde jag inte sova och slog på tv´n. Tittade på text-tv och såg då att Git Gay hade dött under måndagen. P var vaken och eftersom det stod på text-tv typ att Sveriges sista primadonna vad död så sa jag att jag trodde Alice Timander också klassades som primadonna eller liknande.


 Nu för en liten stund sedan knappar jag in adressen till aftonbladet och ser då där att Alice Timander också har lämnat joredlivet.... ganska precis vid det klockslaget som jag och P pratade om det...
Vi parated ju om att hon var äldre än Git Gay  och så att det var en önskan att man fick bli så gammal och var så pigg som hon verkade vara....

Hemskt att hon i samma stund somnar in....



Av nena - 3 juli 2007 10:08

Kan inte gratulera ordentligt då de tagit husbilen och stuckit ut i det fria för att slippa en massa folk hemma. Smart kanske men ack så trist för oss ;)


 Natten har varit jobbig. Jag har fått gå upp några gånger och "skaka ner blodet i vänsterarmen" och sen har det varit svårt att somna om.
Vaknade med huvudvärk men det är ju inte så konstigt.


 Har ringt och försökt få tag i min handläggare på fK men utan lyckat resultat. Samma i går så nu hoppas jag att hon ringer tillbaka på mitt meddelande som jag lämnade på svararen. Fast det gjorde hon inte i går förstås... kanske är jag extremt otydlig när jag pratar in på den så att hon inte hör vem det är eller så finns det inte någon tid....


 Nu lite frukost i magen och en pilla för huvudet.

Av nena - 2 juli 2007 23:53

Nycklar


 

  • Vart går nycklarna på din nyckelknippa?

En nyckel hem, en till bilen, två till mina föräldrar (olika till altanen och huvudingången), en till min cykel. Brevlåde-nyckel till mina föräldrars låda och en nyckel som jag tror går till ett hänglås som jag ännu inte vet var jag hängt.



  • Har du fler saker på nyckelknippan än bara nycklar, vad?

Kundvagns tia och femma


  • Vems nyckel skulle du vilja ha, om så bara för en liten stund, och varför?

Till grannen kanske, de skryter så om sitt hem men jag eller någon annan vi känner har vait där så det skulle vara kul och se om det rä så fint som de säger *S*


  • Var förvarar du dina nycklar, när du inte bär dem med dig?

De ligger oftast i byxfickan eller jackfickan. Ibland i min väska.


  • Vem har förtroendet att låna din hemnyckel och av vilken anledning skulle du låna ut den?

Mina föräldrar har en nyckel hit och en till bilen. P´s föräldrar har nyligen fått en nyckel hit hem. Tror inte att jag skulle vilja låna ut den till någon annan.


Av nena - 2 juli 2007 23:13

har varit väldigt växlande. Allt från sol, blåst, duggregn, halvt storm till riktigt ösregn. Kan man bli deprimerad eller kan man.
Hur som helst så är jag det nu. Känner mig så trött i kroppen, orkar inget, vill inget förutom då att bara sitta på hela ryggen.


 Var iväg för att införskaffa hundmat och lite mat till oss och det var med nöd och näppe som jag orkade den rundan. Ville bara hem.


 Nu ska jag gå till säng och försöka sova några timmar. Har haft fönstret öppet i sovrummet så jag hoppas att det är så pass svalt så jag hinner somna innan det ät varmt där inne igen. Kan inte ha det öppet eftersom jag är rädd att P ska ligga i drag och han ligger närmst fönstret.


 Godnatt!

Av nena - 2 juli 2007 11:42

Det gick bra. Han sov gott.... eller det vet vi ju egentligen inte. Vi sov gott och hörde inte honom i vardagsrummet. Jag tror inte han stökat runt för mycket för då hade hundarna reagerat.
 Mollan älskar honom. Hon kan stå i evigheter och titta på Prinsen och vifta på svansen. När han sen far in i sitt lilla hus så står hon där med huvudet på sne och undrar var han tog vägen *S*


 J är verkligen överlycklig och är väldigt noga med att man inte ska säga dumma saker om honom. Så Jennie säg inte äcklig om honom *ler*

Han är faktiskt en ganska rolig prick. Inte alls rädd av sig. Vi har idag suttit med händerna nere i buren så han ska vänja sig och han är framme och klättrar på dem.

Annica du har inte mött våra hundar hör ju jag *S*

Nini normalt är det väl jag som mjuknar. Jag har alltid gillat burdjur och haft massor av kaniner själv t.ex men då det gällde marsvinen och Prinsen så var det faktiskt P som mjuknade. Lite förvånande faktiskt för först säger han blankt nej och sen mjuknar han tvärt när han ser dem och han är lika glad som J *S*


 Nu är barnen ute med kompisar och jag sitter här och funderar på om jag ska sätta mig där ute en stund eller bli stittandes här. Det blåser en del så det är lite trist även om solen är framme då och då.

Av nena - 1 juli 2007 20:37

 Jag vill ha de där varma sköna sommarkvällarna. Jag har längtat efter dem och just nu vill jag kunn sitta på altanen och lösa ett korsord i lugn och ro.

Nu är det ju så kallt att man inte ens kan ha fönstret öppet *brrrr*


 Vi har grillat. Det var gott, nu är jag så mätt att jag inte orkar flytta på mig.

 J är lycklig med sin Prins *S*
Annica du såg vad som var J´s komentar på MSN va?? *s* Hon tycker att jag är taskig som kallar den för råttan, illa illa man ska vara snäll och säga Ökenråttan ;)

 Nini så du trodde inte att jag kunde stå emot *fniss* fast denna gången var det mer barnens pappa som mjuknade då den kom hit ;)

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards