¨

Alla inlägg den 26 juli 2007

Av nena - 26 juli 2007 21:20

Så klart började det att regna innan vi kom i väg till sjöarna. Så typiskt! Jaja vi åkte iväg i alla fall för att se hur det såg ut där med vägar och annat.
När vi kom fram var det bara lite duggregn så vi gick av och lät hundarna komma ut ur bilen.
Molly blev ju sjövild då hon såg vattnet, hon vet precis vad det innebär då vi är där ;)
Doris blev också vild då hon såg vattnet och tog ett steg ut och sen simmade hon så fint så. Henne hade vi i långlinan men Molly kommer direkt på inkallning och hennes lina har vi lagt någonstans där vi inte minns... säkert jag som varit duktig ;(

 De tyckte det var så mysigt att simma och busade med pinnar och varandra. Mollan försökta ta linan som Doris hade efter sig och Doris tjuvåkte på Mollans rygg ;)

Vi blev också blöta eftersom det började regna ganska ordentligt efter en liten stund och sen skakade ju de fyrbenta av sig precis intill oss så klart ;)

Efter badet åkte vi till McDonalds och köpte glass.


Ett foto till tänkte jag bjuda på och det tog jag efter hundpromenaden i går och de bägge sitter så fint på trappan och väntar på att husse ska få upp handen ur fickan på jackan, ur den fickan som hundgodiset ligger och som de vet så väl att när handen åker ner i den så är det godis på G

 

Av nena - 26 juli 2007 18:05

Maken han har pysslat i köket och för ett tag sen så bjöd han på detta http://www.recepten.se:80/recept/biffgryta.html och gott var det.


 Nu ska vi åka till Sjöarna och låta hundarna bada, vi vill se om Doris har intresset. Mollan har det, det vet vi hon älskar  att bada. 


Av nena - 26 juli 2007 14:44

som idag klarade sitt körkort på första försöket. Stolt över "min" lille hmmm väldigt långa påg ;) Det känns ju som i går då han somnade i mitt knä när vi var på utflykt men han säger att det inte var i går, han påstår att det var när han var 3 år *S*

 Vi har varit och handlat och vi har städat i Prinsens bur. Han har fått en massa "Toa-lätt" sånt som kattorna har i sina kattlådor. Han gräver och har sig nu för att ställa allt till rätta. Sandbadet har blivit större och han ser ut att trivas riktigt bra där i buren.


 Solen har kommit tillbaka. Men så tog jag också in tvätten då den var nästan torr för det kändes som om det skulle börja regna. Sa till J att nu när jag tagit in tvätten så kommer säkert solen igen och det gjorde den ju också. P stängde av de där plattorna som ska värma vattnet i poolen med hjälp av solen också då den försvann... nu vågar vi inte sätta på dem igen för då försvinner den där lampan på nytt.


 Nu ska jag sätta mig på altanen och lösa lite korsord och dricka ett glas kall cola.

Av nena - 26 juli 2007 12:06

Gick inte upp förrän vid 11 tiden. Känns ju som om halva dagen är borta direkt.

Solen skiner så jag har hängt ut lite tvätt (så det kan börja regna)
Nu ska vi snart åka och handla lite inför helgen, lämna tipset som min mamma kört ifrån och sen ska jag bara göra inget.
Är trött i dag, ont i kroppen *ovanligt*. Känner mig bara blä...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards