¨

Alla inlägg under juli 2007

Av nena - 24 juli 2007 17:50

och lite annat var vi och köpte på Ö&B.
Toa-lätt till Prinens bur och "Lunda-Melle" till maken.


 Eftersom det var så regnigt och trist så packade vi in oss alla i bilen och åkte och handlade lite och tittade runt i affärer.
In i några sportaffärer för J vill ha en ny skolväska och hon vill ha en Puma-väska. Eller kanske en Nike eller Adidas. Jaja vi har lovat att titta och se vad de kostar och vilken modell det ska vara, rygga eller axelväska och sen kanske kanske men absolut bara kanske. Hittade en på 500:- och det var direkt nej nej. Sen önskar hon sig nya gympakläder också och det ska också vara helst Puma. Hon vet vad hon vill ha den damen *S*


 Nu ska vi snart äta middag och sen gå en sväng med hundarna OM det inte börjar regna igen. Just nu tittar solen fram och det tackar vi för.

Av nena - 24 juli 2007 13:47

Så trist med detta regnande. Man vet ju inte vad man ska hitta på *suck*
Efter frukost åkte jag i alla fall med min mamma till CS. Hon skulle handla lite och jag hittade jeans på KapAhl till M Halva reapriset så det var ju ett fynd och jeans behöver dottern som vuxit ifrån det mesta i vår och sommar. Hon är snart lika lång som jag, fast jag är ju i och för sig inte så lång *S*

 Just nu sitter M och P och ser en film. J sitter och spelar spel på datorn och samtidigt funderar vi på vad vi ska hitta på med resten av dagen.



Av nena - 23 juli 2007 21:23

Roligt att snacka gamla minnen och få några nya.

Vi åt gott och snackade mycket. Gick en promenad då solen kom och snackade mer.

Det är många saker som man kommer på då man pratar om skoltiden, sakers om man inte tänkt på  på jättelänge.

Vi har haft så kul jag och L då vi gick i skolan, då vi var på konfirmationsläger och hela vintersäsongerna bodde vi nästan i vår ishall och hade det hur kul som helst.
Barnen tyckte det var kul att höra historier från då vi var i deras ålder. Vissa saker fick de dock inte ta del av ;)


 Svärföräldrarna har också varit här en sväng när de var ute med hundarna. De kom in och J fick visat farmor sin Prins.


 Nu är jag helt slut i kropp och huvud men det är ju något possitivt som gjort mig trött så det kan jag ta.
Ska krypa upp i soffan och se om tv har något att erbjuda innan jag ska hoppa i säng.

Av nena - 23 juli 2007 10:25

 Inget vidare väder. Det regnade ju bra i går och i natt har det blåst. Nu är det inte så blåsigt längre och det har inte börjat regna _än_


 Idag kommer min bästis från högstadiet hit. Vi tappade kontakten lite då vi började olika gymnasieklasser och fick andra nya vänner. Sen dess har vi bara pratats vid då vi sets på stan eller ringt till varandra då vi fyllt år.

Vi har varit ute och ätit middag och varit på bio en gång och shoppat en gång.
Idag kommer hon alltså hit och det känns så  kul. När vi ses är det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Vi ska grilla och snacka en massa strunt.


 Ska snart äta frukost, så fort P kommer hem med brödet och sen ska vi åka och handla lite att grilla.


 Ha en bra måndag!

Av nena - 22 juli 2007 17:00

*suck* Det regnar rejält också men den utlovade blåsten/stormen har ännu inte dykt upp här hemma och det är jag tacksam för.

 Efter frukost åkte vi ut till Ica Maxi och handlade lite. Vi blev sugna på taccos så det ska vi äta i kväll. Längtar redan.

 Väl hemma igen så tog vi tag i husets insida som var i stort behov av en städning. Jag har gjort det jag klarat av och dets om kroppen har tilååtit mig göra, lite dammande och sorterande av diverse pappers och reklamhögar (varför blir de så stora så fort????).

Töserna har hjälp till duktigt med allt och just nu håller P på att fixa det sista. Duschkabinen får sig en storstädning.
Så nu sitter jag i ett skinande rent hem och det doftar gott av nystädade golv bl.a


 Ikväll blir det film och mys i soffan om det ska fortsätta regna på detta sättet.

Av nena - 22 juli 2007 10:50

 Fast det visste jag ju redan i går att det skulle bli så idag. Det är ju lite självförvållat så det är bara att gilla läget och ta dagen som den kommer idag.


 Har sovit bra i natt,  det var svalt och skönt i rummet och då sover jag bättre. M och P är också vakna här hemma men lilla J sover som en stock än.


 Nini - Det är rätt nummer jag har, bra att veta ;)


 Nu ska jag ha lite frukost i magen.

Av nena - 21 juli 2007 21:22

Oj vad mina fötter är trötta.


Det har varit en lång dag. Åkte hemifrån innan klockan 10 och var hemma hos svärföräldrarna vid 18-tiden och för en knappt timme sedan kom vi hem hit.

 Det har varit en bra dag och vi har sett många bilar och en massa kul saker på Johanna museet i Skurup.

Vi hade tur med vädret. Inte en droppe regn och ingen gassande sol. Hundarna har haft det bra, de gick med och tittade på bilarna sen satt de i hundburarna med luckan öppen.
Doris träffade på en 3 månaders liten nallebjörn som hon nosade på men blev lite fundersam då han bet henne i öronen och benen, det är ju hon som brukar göra det på de stora hundarna och inte hon som blir biten. Såg kul ut när hon såg förvånad ut *S*

 Lite bilder kommer här på bl.a bilarna som vi gillade

J gillade denna bilen, den var fina rosa i verkligheten.


Denna var laxrosa och den gillade M


Jag gillade den gula bilen


Gammal affär inne på Johanna museet. Kul att se alla gamla saker. En del kom vi ihåg sedan vi var små men en del hade man ju aldrig sett tidigare


När de satt igång detta fina possitiv (så heter det va?) så dånade det bra inne på museet.


En gammal "gåstol" för småbarn. Lite skillnad mot dagens, fast då visste man ju att de inte kom någon annan stans än där man satte den. J tyckte att det skulle vara väldigt tråkigt att gå i den fram och tillbaka och det kan jag hålla med om.


 Nini - Hade inte svärföräldrarna varit med hade vi nog tittat förbi och sagt hek i alla fall. Vi kände ju igen oss då vi kom i närheten trots att det var mitt i smäll kalla vintern och snö då vi var hos er.
Hittade ditt nummer i min mobil då jag lekte med den i bilen så jag tänkte ringa men så kom jag på att det nummert fick jag då vi skulle träffas i Malmö och det är ju en del år sedan  så jag vågade inte ringa *S*.


 Nu är jag tröttare än tröttast och tänkte ta en dusch och sen sova.


Av nena - 20 juli 2007 20:56

Pastaröra med baccon bjöd mannen på. Gott!

Till efterrätt åt vi honungsmelon. M, J och P åt rökt ål så det stod genom öronen. Ålen köpte de i går på marknaden. Jag gillar inte ål, det är de andra inte så ledsna för eftersom det blir mer till dem då ;)


 Nu sitter jag och maken framför vars en dator och barnen har laddat upp med fredagsgodis och DVD film som vi hyrde tidigare i dag.

 I morgon får vi låna svärmors Volvo som har två hundburar som är låsbara så Molly och Doris kan åka med och vi kan ha luckan öppen där bak så det inte blir för varmt när de sitter där och vi är på museet.
Skönt att de kan åka med för då behöver vi inte passa någon tid hem.


 Filifjonkan - tack för ditt besök här och alla kommentarerna, det är kul.
Har läst en del hos dig sista tiden, ja jag fick ju gå tillbaka i tiden eftersom du varit på semester, gillar din blogg.

Illa med passbilden som man kan skrämma barn med *fniss* Hoppas du också fastnar när det är din tur att gå till fotografen.
Är det så att Filifjonkan tillhör klubben "Vi med fibromyalgi"?  Brufen har jag inte hört talas om men jag ska söka på det. Att få det hela hanterbart är ju ett steg i rätt riktning....

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards