¨

Alla inlägg under april 2007

Av nena - 23 april 2007 11:40

 Idag vet jag egentligen inte hur det har gått. Känner mig väldigt trött i huvudet. Brukar vara trött annars också men idag var det värre.
Det har varit stökigt och rörigt i gruppen och i mitt huvud. Det är säkert mycket beroende på att jag redan är småstressad inför kvällen. Jag försöker koppla av det eftersom det inte är något som jag kan göra något åt i alla fall men jag har svårt att släppa sådant. Jag vill att allt ska vara välplanerat och stökar det till sig med tider och annat så fixar jag inte det riktigt.

 Fick i dag också höra en hel del fult ur munnen på en av 6 åringarna. Jag blev så paff när saker som jag inte ens vill ta i min mun bubblade ur hans mot en  i personal.
Jag stod nog bara och gapade, visst visste jag att många kan vara fula i munnen men detta var i hästväg, att ens en 6 åring vet om de orden får mig att fundera. VAR lär sig så små sådant???

 Nu ska jag i alla fall försöka vila lite inför kvällens äventyr.

Av nena - 23 april 2007 07:12

 Usch vad jag är trött. Jag vaknade med ett ryck då P´s klocka ringde och undrade varför han hade ställt den till ringning en söndag.
Snabbt blev jag påmind om att det var ju måndag och inget annat *suck*
Bara en dag till, en sovmorgon till kunde jag väl få....

 I dag blir det en aningens körigt också.
Avslutning på badmintonen, M och J ska äta med spelarna och tränarna. Sen är det iväg in till staden där J ska gå fackeltåg + lite annat  med scouterna. det börjar egentligen 30 minuter innan badmintonsavslutningen är slut.
 Ser inte fram emot detta och känner redan stressen :(

Av nena - 22 april 2007 17:39

 Vi åkte och handlade kläder på CS. barnen fick ju pengar av min svärmor i påskas och dessa ville de handla för nu. M hittade snygga jeans och J hittade en klänning. Sen köpte jag "prassel-byxor" till dem som de kan ha på gympan, hittade fina på rean som de ville ha.
 J köpte även present till sin mailkompis som snart fyller år.

 Vi har varit en sväng hos mina svärföräldrar också och fikade. Kanske därför som jag fortfarande fryser för de har alltid så himla kallt och så går de inne med fleecetröjor istället *hutter och brrrr*

 Nu vankas det snart mat, sista avsnittet av Wild Kids och lite slapp i soffan innan sängen kallar. Tänkte först se Wallander men eftersom jag blir så irriterad på reklamen och nyheterna mitt i så beslutade jag mig för att spela in den istället så jag kan spola förbi det sen.

Av nena - 22 april 2007 10:00

 I går var det så varmt här inne så de flesta elementen stängdes. Idag är det jättekallt och ruggigt *suck*

 Vi skulle kört och tittat på hundkursen som en bekant till oss håller i och som vi gick med Dixi förra omgången. Men eftersom det regnar småspik så hoppar vi över det denna gången.

 Får se vad dagen bjuder på istället...

Av nena - 21 april 2007 17:45

 Kom ju aldrig iväg till apoteket och djuraffären i går utan bara till Ica Maxi.
Nej Annica hundarna behövde inte svälta *s*
Så idag har vi varit och fixat det.

 Var med på scouterna i f.m också där de hade en liten ceremoni och en del fick ta emot märken till sina skjortor.
J fick ta emot ett som kallas för lägermärket så nu blir det till att sy innan måndag då skjortan ska vara på.
 Lite trist tyckte jag det var då det bara var vi och en mamma till som var med trots att de skickat ut lappar om att man var välkommen och att man gärna kunde ta fikakorg med sig ut... 

  I e.m har vi varit ute i trädgården och P & J har fixat lite ed cyklarna, tvättat och smörjt upp dem. Jag har suttit i solen och löst korsord ;)
M har varit med E hela dagen och är precis hemkommen en runda för mat.

 Om busstanten i går kan man ju bara hålla med om att hon var en jäkla k*rring som gjorde som hon gjorde speciellt då hon hade barn med sig. Tyvärr kom jag inte för mig att säga något då jag såg henne igen eftersom jag blev så förvånad att man ens drar en sådan lögn.


  Nu ska jag underhålla maken i köket medan han fixar pizzadegen till dagens middag.

 

 

Av nena - 20 april 2007 21:54

 Så sitter man här, fredagkväll och proppmätt i magen. Maken han grillar alldeles för bra för att man ska kunna sluta äta då man egentligen är mätt.
Fredagsgodiset har inte ens lämnat skåpet än för någon av oss. Gott betyg till maken alltså!

 Jag hade rätt med Ica Maxi. Jag tror nog att hela Skåne var där och så klart fick alla storhandlare avstämning i dag. Det ska ju gå fort i självscanningskön men det kan jag inte påstå att det gjorde i dag... Jag fick avstämning men jag hade inte så jättemycket så det gick fort men innan mig var det två stycken med vagnarna fulla som fick avstämning.
En dam med pojke suckade tungt när jag kommit fram så det blev min tur, hon tittade på kön och sa till sitt barn att "ÅÅÅ nu missar vi ju bussen" högt och tydligt så alla skulle höra, barnet tittar förvånat på henne så jag trodde inte att det fanns någon buss att missa. Hon ville säkert bara komma före i kön eftersom hon bara hade en påse. Ingen släppte förbi henne. När jag sen hämtat pengar i automaten så hade jag henne före mig ut och det var som jag trodde, ingen buss utan egen bil... ja ja går det så går det men inte denna gången.

  Nu tänkte jag förflytta den mätta kroppen till duschen och sen soffan eller sängen.

Av nena - 20 april 2007 13:32

Betyder det att det är mycket folk på Ica Maxi i kväll tro?
Jo det gör det säkert men tyvärr så måste jag nog också dit...
Vi måste i alla fall iväg till apoteket och till djuraffären för hundmaten är slut. Lika bra att slås med folket ikväll istället för i morgon e.m

 Har vilat ett tag, Doris sov bredvid mig i dag så det är lugnt här hemma i jämförelse till i går.
 På jobb var det lugnt till en början men sen fick en del av barnen "Ants in the pants" så det blev ganska stimmigt och rörigt, mycket bråk och ingen som lyssnade... kanske för att det är just fredag och de behöver vila från varandra lite.

 Nu ska jag starta en maskin tvätt och sätta mig ner och bara slappa tills M kommer från skolan.

Av nena - 20 april 2007 08:20

 Får skjuts i dag också. Skönt!

 Har hunnit sitta en stund vid datorn och lagt pussel bl.a
Skön avkoppling innan man ska iväg.

Nu ska hundarna ut en snabb runda innan min "taxi" kommer.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards