¨

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Stackars maken

Av nena - 7 december 2009 10:40

 Han har trampat fel/vridit sig eller något och nu har han som ont i sitt ena knä att han knappt kan gå på det.

Undrar hur länge det fungerar att jobba med det eftersom han far upp och ner på stegar :(


 Jag har vikt lite handdukar och parat ihop strumpor och denna gången fanns faktiskt alla med. Inga som förvunnit, det är sällan det är så att alla är med ut ur maskinen.

 Jag har sorterat bort lite gamla tidningar och böcker hos töserna och plockat bort gamla datorspel för att lämna plats till annat.

De hade redan sorterat men det har liksom inte kommit längre sedan.


 Funderar på hur vi ska ha det här hemma med granen och annat, vi har ju inte så stort och jag måste tänka på att vi ska kunna sitta 10 stycken på julafton också. Tyvärr är ju vårt kök väldigt litet så där kan man inte sitta när vi har besök.

Lite planer har jag men jag vet inte riktigt om det går att genomföra. Får höra med maken och sen får vi göra det när hans knä är ok igen, i alla fall det ena sättet, det andra kan jag göra själv för det är inget tungt som ska lyftas då.


 Nu ska jag gå ut i dimman med hundarna.

 
 
Pisan

Pisan

7 december 2009 11:37

Åååhhh vad tråkigt att maken skadat knät. Hoppas det läker snabbt. Det är mkt att trixa och fixa med när man skall ha gäster till jul. I år kommer jag och min gube vara helt ensamma hemma på julafton, det kommer att bli SÅÅÅ skönt att slippa åka iväg på julafton, som vi alltid gör annars. Nu kan jag sitta vid tv:n och mysa hela dagen! :-)Vi firar med familjen på juldagen i år istället.
Håller med dig i det där med strumporna. Önskar dig en fin måndag vännen! KRAMISAR! :-)

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

7 december 2009 12:26

Det lät inget vidare och sånt kan hålla i sig länge. Jag har själv för ett tag sen skadat mitt friska knä och det vred sig också och är inte bra än efter flera månader. Jag ångrar att jag inte gick till läkaren tidigare. Om han inte blir bättre inom en snar framtid så tycker jag han skall besöka läkare för att få remiss till röntgen.

Ser att du har fullt upp och får lite gjort. Ni kan ju ha en mindre gran i ett hörn. Vi har som er ett litet kök och ett svårmöblerat vardagsrum. Hoppas det löser sig.

Ha en fin dag
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Kimmie

Kimmie

7 december 2009 13:10

Stackars maken, inte lätt att klättra omkring på stegar när man har ont i knät. Han får smörja in det och sitta med benet högt när han kommer hem =(
Kan bli lite trångt om saligheten till jul, vi blir 9 hemma hos mig men jag har som tur är ett köksbord som kan rymma 10 (om man inte fäktar för mycket med armarna)

http://kimmietid.blogspot.com

 
-Nena-

-Nena-

7 december 2009 17:28

Pisan - Ja det blir lite pusslande när man ska vara många. Vi bor ju inte så stort men det räcker när det bara är vi själva.
Kan bara mysigt att bara ha det lugnt på julafton också och slippa fara runt. Vi har det här hemma just för att slippa fara. Tar hellre jobbet här hemma då.

Kram!

http://nena.bloggagratis.se

 
-Nena-

-Nena-

7 december 2009 17:30

wiper - Ja jag kommer skicka honom till läkaren om det inte blir bättre inom några dagar.

Vi har redan granen, den ligger på vinden ;)
Den är inte så stor men det tar ändå plats men jag tror vi läst det nu... det ska bara fixas...

Kram

http://nena.bloggagratis.se

 
-Nena-

-Nena-

7 december 2009 17:32

Kimmie - Nej det är lite svårt att göra det man ska då men han stod ut nästan hela dagen och kvällen kommer vi bägge tillbringa framför tv´n och högläge med ben/fot :(

Skönt att du har plats i köket. Önskar mig ett stort kök.
Undrar om tomten kan komma med ett sådant *s*

http://nena.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards