¨

Direktlänk till inlägg 17 september 2009

2 timmar under täcket

Av nena - 17 september 2009 11:51

gjorde susen och jag känner mig inte alls så trött längre.

Fast när jag precis somnat så ringde telefonen och när jag svarade frågade någon efter någon som  inte bor här och jag talar om att hon måste ringt fel... nä det hade hon inte sa hon....hmmmm ... sen bad hon inte ens om ursäkt för att hon ringt fel eller tjabbat emot mig.... jag vet väl vem som bor här hemma *suck*
Tur jag kunde somna om igen sen.


 Vet ni föresten att om man får ett nytt knä så är man sjukskr. 3 månader om man har jobb men är man arbetslös så läker det hela på 2 månader....

Pratade med svärmor och hon hade prata med sin handlägg, och hon kunde bara godkänna de två utav tre eftersom hon var arbetslös.

Svärmor var ganska knäckt och orolig och samtidigt väldigt arg visste inte vad hon skulle göra....

Lider med henne :(


 Nu ska jag kolla vad som finns till lunch.

 
 
Ingen bild

Annica

17 september 2009 14:04

Verkar som ert FK har stor skillnad på folk och fä numera när man läser Aftonbladet mm. Har man ex bäckenproblem som gravid så är man fullt arbetsför. Har man bäckenproblem som icke gravid. Ja vi säger exakt samma så då får man minsann klartecken.
Mysko att en som har jobb läker långsammare än en som inte har jobb för tillfället. Vad är skillnaden? Båda går hemma för samma sak efter op?

 
Ingen bild

-Nena-

17 september 2009 15:20

Annica - Ja du det är den stora frågan. Vad händer om svärmor blir erbjuden jobb direkt, kan hon då bli sjukskr. igen eller hon är frisk efter op???

Jag undviker att läsa allt om fk numera eftersom jag mår så fruktansvärt dåligt efter det.

 
wiper

wiper

17 september 2009 15:40

Det är ju helt vansinnigt som det är nu. Man måste väl kunna bli sjuk när man är arbetslös också och då skall man ha allt från F-kassan.

Jag har en ny höftled och det tar lika lång tid som ett knä och jag hade inte kunnat jobba inom 3 månader. Det kan bli helt förstört.

Det är bara pengar och spara in som räknas nu. Förstår att hon är orolig eftersom det är viktigt att man inte överanstränger och belastar för mycket första tiden. Dessutom så måste man göra övningar och ta det lugnt emellan så jag fattar inte vad dom håller på med.

Som Nena säger är man arbetslös så kan man ju inte ta ett jobb om man är sjuk. Sorry men jag blev arg som ett bi ;)

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

-Nena-

17 september 2009 16:00

wiper - Visst är det galet!
Om du ska stämpla måste du ju kunna ta ett jobb direkt.

Svärmor hade varit hos sjukgymnasten i går och hon var alldeles slut när hon kom hem och hur ska det då vara om hon ska jobba innan det är som det ska.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards