¨

Alla inlägg den 18 juni 2008

Av nena - 18 juni 2008 23:55

 denna blev det:  http://hemmakvall.se/Pages/Produkt.aspx?typ=Nytt&faktanr=66868&varugrp=1 och den var bra tyckte jag men den tog mig tillbaka många år i tiden då min älskade mormor var sjuk och låg inför sin sista resa.

Mina tankar var även hos min morfar som dog för ett par år sedan och som jag med vuxna ögon såg tyna bort...

Det gjorde ont i mig att se den men samtidigt var det skönt på något sätt. Märklig känsla.


 Nu väntar sängen på mig och jag längtar efter den så godnatt och sov gott världen.



Av nena - 18 juni 2008 18:39

 Jag fick med mig J ut i tältet och nu har vi sorterat. Jag hade ju helst sett att hon kastat lite mer men näää se det går ju inte för sig alls. När jag gör vid gäststugan vill jag inte ha henne där för då ska allt sparas *suck*

 Tvättkorgen är tom igen. Passade på att tvätta undan allt idag då det faktiskt inte har kommit en enda regndroppe...än kanske man ska tillägga.
Sen har jag städat lite i min garderob och en massa tröjor och strumpor har försvunnit. Skönt att ha det gjort, har varit en sådan sak som jag sagt att jag ska ta en annan dag. Den dagen kom idag tydligen.

 Nu har vi ätit middag. Jag har skrivit mail till min mailvän som sticker på semester i natt  en vecka... kommer att sakna hennes mail i min inkorg.

 J sitter och slöar framför en film. M sitter på trappan och snackar med två kompisar och P han ... ja vad han gör vet jag inte...

Själv funderade jag på att göra något men kände att jag ska nog inte göra det för klockorna ringer i kroppen och talar om att jag gjort tillräckligt redan.


Nini - Visst blir man sugen då man ser dem,blev jag också då jag fick bilden via mailen *S*
Jag kan avslöja att det var egentligen inget superhemligt som jag skrev om i går... jag hade "bara" fått äran att vara den fösta som A testa sin mic på datorn för och jag fick höra en av minikissarna ;).. ja och så var det en hund som skällde på oss *S*
Den affären som du trodde jag skulle besöka har nog inte läsk nej och den får vara för i midsommar. Jag dricker inte sådant och P han har jouren så det blir en läskande midsommar ;)


Annica -  Ja det var ju synd att jag inte vann de där pengarna för oj vad jag kan handla då ;)


 Hanneles - Nja följa med på läger är inte något som är aktuellt och sockerbullarna var verkligen mums ;)

Av nena - 18 juni 2008 11:46

allt utom bröd och jordgubbar är inköpt + det malna köttet som jag ska göra köttbullar av. Skönt att ha det avklarat direkt på förmiddagen då det inte var så mycket folk överallt.
 Annica - Jag handlade inget. Helt säkert, inte en enda sak, jag tog inte ens min scanner.

Men jag ska handla sen ;) Jag ska köpa dricka till midsommar men det ska jag göra i en annan affär som hade billig läsk nu bl.a

 Nu tänkte jag få med mig min lilla dotter ut i partytältet så hon kan sortera klart bland sina papper och böcker. Lilla spara vill ju helst ha allt kvar men det fungerar ju inte eftersom vi inte ha plats till det.

Av nena - 18 juni 2008 09:22

 Vaken är jag men jag vet inte om jag är speciellt pigg eller om morgonen varit så god. Vaknade tidigt av att grannens två hundar stod och skällde i hundgården. det är två stora hundar med rejäla skall. Strax efter så började den andra grannens hund ( som de passar just nu) gnälla och yla *suck* Inte ens lönt att försöka somna om. Låg och slötittade på tv och läste lite men det kröp i kroppen på mig av att höra detta skällande.

 Jag är väldigt ljudkänslig och vissa dagar mer än andra och idag är det nog en sådan dag som är jobbig...


 Ska snart bege mig iväg för att midsommarhandla med mamma....Annica, jag lovar berätta om det blev något handlande för min del ;)


 Ha en bra dag och jag hoppas solen lyser på er

Av nena - 18 juni 2008 00:16
User Submitted Graphic #67

och tack Annica för att jag fick den stora äran att vara den första   






Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards