¨

Alla inlägg under januari 2008

Av nena - 4 januari 2008 23:13

 Hoppas ni alla haft en bra fredag.

 Middagsmat hittades och även en jacka till J.
Hon var inte med men jag tog en chansning på att hon skulle gilla den och att det skulle passa och det blev hur bra som helst. Att den sen var på rea och jag dessutom hade 25% på reapriset gjorde ju inte så ont ;)

 Har varit en sväng hos P´s föräldrar i kväll. de behövde hjälp med datorn som de köpt. De vågar inte riktigt svara ja på alla frågor som ställs då det ska installera saker osv.
Tittade på golvet i badrummet också där maken ska lägga värmegolv till dem.

 I kväll har vi pöst i soffan och tittat på Mimmi och Reine i fjällen, lagom avancerat och man slapp tänka ;)
 Nu har döttrarna kommit i säng och jag ska snart ta och göra det samma.

Av nena - 4 januari 2008 13:34

Vår lilla Doris som blir 1 år idag och till min brors son som blir lite äldre, närmare bestämt 19.


Hipp hipp hurra för er!


Läkarbesöket gick ganska bra. Just nu tycker jag att alla sådana besök är jobbiga, men så länge resultatet blir ok så tar jag det.

 Ska snart iväg för att se om jag kan hitta något gott till middagen och sen ska vi en sväng till P´s föräldrar. De behöver lite hjälp med sin nya dator.



Av nena - 3 januari 2008 23:58

 Ska upp tidigt imorgon för jag har ett läkarbesök inplanerat på f.m Vill ju helst inte komma ny-vaken dit.

 Idag har vi varit i alla skoaffärer och sportaffärer som vårt köpcenter erbjuder. Det blir 4 sportaffärer och 4 skoaffärer.
M behöver nya stövlar och J nya kängor eftersom de hon fick för ett tag sedan är för stora???  hur nu kängor kan bli det. Jag trodde hon tagit fel så att någon stackare går och har ont i tårna men nej, det är hennes.
 Vi kom hem lika tomhänta som vi körde *suck*
Varför kan man inte sätta ordentliga sulor på en stövel?? Varför tar man en sommarsula och sätter stövelskaft på??? Det är så tunt att det ser ut som inneskor. Blir tokig på detta, inte håller de någon kyla ifrån sig och inte håller de sig hela en längre stund heller.
Visst det fanns med tjockare sula men mina döttrar kände inte för att gå med stora rosa klumpar eller med spindelmannen på :( dessutom var de lite för trånga...

 I morgon får vi fortsätta jakten fast jag vet inte riktigt var. Känns liksom som man gått igenom alla skoaffärer som finns. Kanske kan man ha tur att de har annat utbud i annan stad.... hoppas kan man ju alltid.

En jacka behöver J också, hon har blivit så lång sista tiden så jackan hon har är lite för kort i midjan, kallt om magen säger hon ;)
Inte kan hon ärva efter M heller eftersom det inte finns något att ärva i vinterklädsväg. Den M hade innan den hon har nu är den som är för liten för J.

 Vill även tacka för alla kommentarer jag fått sista tiden men varit dålig på att bemöta. Tack!


 Nu godnatt och sov gott

Av nena - 3 januari 2008 10:31

 Torsdag är det visst idag.

Det blåser bra, solen är framme då och då och om man tittar upp så ser man att det kan komma snö precis när som helst...


 Jag är trött och har ont i huvudet. Det bränner mindre bakom ögonen och halsen är inte lika öm. Än finns det hopp.

 Önskar er en skön torsdag.

Av nena - 2 januari 2008 19:03

ett huvud som dunkar eller lite bränna bakom ögonlocken???
Det är helt gratis.
Ingen?? Nä jag tänkte väl det att det är inget man tar emot så där utan vidare *suck*

 Dottern har nu köpt dator. Har just nu en lycklig dotter som njuter av att knappa på sitt nya tangentbord. Allt fungerar, inga svordomar om att det har hängt sig eller att datorn stänger av sig själv så där hux flux.
M har alltså nått sitt mål och hon är stolt över att ha betalt en stor del själv. Vi har försökt få henne till att bara beta halva i alla fall men nej. Hon har satt ett mål och det har hon hållit.
Stolt över min tonåring!

 Nu ska jag ta och krypa ner under filten som ligger i soffan och ser inbjudande ut.


 Ha det gott!

Av nena - 2 januari 2008 11:25

 Det snöar....

Jag vet inte om jag är så glad för det men det är kul att se ögonen lysa på barnen. Det är mest slapp och slask då det träffar marken men det är snö.
Varför kom inte detta till jul istället? Näää just det, jag bor ju i Skåne.


 Sov länge idag, har ont i halsen och känner mig tung i kroppen. Trist. Vill ju inte bli sjuk nu sista lov-veckan.

 Vi ska (om jag orkar) idag fortsätta vårt sökande efter den perfekta datorn till M. Hon är väldigt sugen nu och värre blev det då hon hörde att farmor och farfar köpt ny.

 Ha en skön onsdag!

Av nena - 1 januari 2008 20:08

 Ja i alla fall för tillfället. Hoppas nu att det håller i sig.
Så trött jag är på bolaget som "levererar" vårt ADSL. Ska bli så himla skönt då vi fått bytt.


 Nyårsafton gick lugnt och städat till. Vi var hemma och vi åt gott, spelade spel, tittade på film och hade det himla mysigt.
Först kändes det lite trist att vara själv då vi haft folk här sista åren men när vi började fixa till här hemma så kändes det jätteskönt. Vi kunde göra vad vi vill och när vi ville det. Behövde inte ta hänsyn till någon annan.
 Vid tolvslaget var vi ute och tittade på när grannarnas pengar gick upp i rök ;)  Våra hundar tog det hela med ro tack och lov. Det var ju D´s första nyår så vi visste ju inte riktigt hur hon skulle ta det då alla satte fyr på sina raketer och smällare.

 Idag har vi bara tagit det lugnt. Har nästan precis ätit taccos och snart ska vi slå oss ner i soffan och titta på Eva Rydberg på Fredriksdal. Ska bli kul att se för vi var inte där i somras och såg det live.

 Jag hoppas att ni  hade det bra i går och att 2008 blir ett bra år för er alla.


Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards