¨

Alla inlägg under oktober 2007

Av nena - 10 oktober 2007 07:24

 

Av nena - 9 oktober 2007 14:27

 Idag har jag och döttrarna namnsdag. Hurra för oss *ler*
Inget vi firar men en extra kram fick mina älsklingar.

 Jag varit och kollat in den andra stationen, den som ligger stoppet innan den jag åkte till går. Det är en liten station med bara två spår. Trappor men inte alls som på stora stationen. Buss intill som går till samma ställe som jag hoppade av vid i går. Nackdelen är att alla tåg stannar inte vid denna station. Inte ens hälften av tågen stannar så det hänger helt och hållet på vilka tider jag kommer att få om jag kan åka dit.
Känner i kroppen idag att jag gått mycket och att jag är överspänd. Hade svårt att ta mig av sängen i morse :(

 Just nu är det inte så mycket själva tågåkandet som spökar trots att jag verkligen avskyr att åka tåg utan det är stressen runt omkring med alla människor och trängsel. Och allt gående som jag som sagt redan nu känner av. Jag har ju en tid att passa också så det är jobbigt att veta att jag inte kan ta den tid jag behöver alltid och måste stressa då jag går och det tål jag inte. Känner mig väldigt gnällig idag!

 Ikväll är det f-möte med M´s klass, har ännu inte bestämt om jag ska dit eller inte.


Jennie - Jag är ingen tågmänniska och jag avskyr folksamlingar och trängsel. Önskar att det fanns ett annat sätt men tyvärr .... :(
Annica - Börjar städa husvagnen och bäddar till dig ;)
Det är sjukt att det kan vara sådan skillnad. Synd att det är så för annars hade vi kunnat ses då och då... ja även om jag inte gillar tåg...
helga - Ja jobbigt är just nu bara förnamnet ;(  Önskar dig också en bra dag
gulligagumman - Önskar att de kunde ha det här stället närmre mig så jag slapp undan stöket... men men jag får försöka och se hur det går.

Nini - Tack för tipset om fribiljetten, bra att veta.Sådant har jag inte ens haft en tanke på att kolla upp, annat har tagit för mycket plats i mitt huvud. 


Ha en bra fortsättning på tisdagen!

Av nena - 8 oktober 2007 16:02

 Jag har idag med sällskap provåkt turen som jag ska på med tåg och buss.
Förstår inte hur jag ska reda ut att komma på rätt tåg då jag ska hem bara för det är ju en hel massa att välja på ... ja bara ett är ju rätt förståss.

 Det hela började ju bra med att tåget var försenat på "vår" station och sen fick vi byta sida för det var banarbete på vårt spår. Ca 40 minuter efter utsatt tid kom vårt tåg och vi kom iväg. Kanon ju *not* Idag hade vi ingen tid att passa men hur pass tidigt måste man åka då man har en tid att passa om man ska hinna i tid och det är förseningar *suck*  Jag vill ju inte åka hemifrån alldeles för tidigt heller för då kanske tåget kommer i tid och jag hamnar i en stad som jag inte hittar i alls så jag inte kan göra något för att fördriva tiden.


 Det är jobbigt och jag känner oro hela tiden. Magen gör uppror och min kropp är på helspänd hela tiden. Inte ens då jag sover slappnar kroppen av och det är ju inte bra för min värk. Det är en ond cirkel just nu.

Mår illa och är trött men kan inte varva ner...

Bara att ta mig till det stället jag ska vara på är ju ett företag så just nu är det som ett heltidsarbete för mig vilket min kropp inte klarar av ...



 Idag så blir det då äntligen sill till middag *mums*
Inga köttbullar idag Nini men kanske en annan dag *ler*


 Ha det!



Av nena - 7 oktober 2007 21:16

 och ännu mera sill.
Maken är nu väldigt trött på att rensa sill och är nog tacksam för att vi lämnat bort till hans föräldrar också *S*
 
 Ska bli gott med stekt sill och hemmagjord potatismos i morgon *mums*

Det är ju gott Annica *S*

Eftermiddagen har annars varit lugn. Jag har spelat lite på king.com och skrivit några mail.
Nu ska jag sätta mig i soffan och slappa ett tag. Får se om jag hittar något på tv annars blir det nog en tidning och ryggläge i sängen. 

 Godnatt och sov gott

Av nena - 7 oktober 2007 14:38

 Gårdagen gick bra och vi hann med allt vi skulle hinna med. Bara jag som stressar upp mig som vanligt :(
M kom iväg på sitt konfirmationsläger och har även kommit hem.

P är ute och pilkar med min pappa och kompis. Hoppas på lite fisk med hem. Skulle vara gott till morgondagens middag.

 M´s läger hade varit bra och inga större konflikter hade inträffat så det är skönt. Hon är trött och sliten och har nu efter att berättat allt stupat i soffan framför en film. Inte så konstigt att hon är trött för det var nog inte så mycket sömn i natt verkar det som.

 Jag fick en mp-3 spelare i går av min maken som jag ska ha då jag pendlar, ska nu fylla den med musik.


Filifjonkan - Smågossarna är fyrfotade men är mina små bebisar *S*
Jag har hittat ett gömställe där strumpmonstret gömmer strumpor och det var visst bakom? tvättmaskinen. Fattar inte varför han lägger dem där bara *S*.


 Ha en skön fortsättning på söndagen.

Av nena - 6 oktober 2007 08:45

 Idag är det lördag och solen är redan uppstigen. Det ser ut att bli en fin dag.
P har kört med M och hämtat tidningarna. Idag har hon och T delat på rundan eftersom de ska på konfirmationsläger i em och tiden är knapp.

De har med sig J  och ska lämna henne på scouterna lite senare
 Det är mycket som ska hinnas med på kort tid idag. Jag har hjälpt M att packa väskan till lägret och sovsäck och liggunderlag och framplockat.


 Önskar alla en skön lördag.

Av nena - 6 oktober 2007 00:13

Den har jag sett nu och som vanligt så var Beck-filmen bra.
En påse godis har också halkat ner.

 Sängen kallar och det är en lite stressig dag imorgon. Visserligen inget jag kan påverka eller ens behöver stressa med men jag blir stressig av att veta att det är ont om tid och mycket som ska hinnas med...

 Godnatt och sov gott.

Av nena - 5 oktober 2007 21:34

En man stapplar in på akuten med hjärnskakning, mängder av blåmärken, två blåtiror och en järnklubba virad om huvudet. Naturligtvis frågar doktorn honom vad som har hänt:
- Jo, så här var det. Jag och frugan var ute på en lugn golfrunda när vi båda råkade slå iväg våra bollar rakt in i en hord med kossor. När vi gick dit för att leta la jag märke till att en av kossorna hade något vitt som stack ut, eh, därbak. Jag gick dit, lyfte på svansen och naturligtvis, där var golfbollen med min frus monogram och allt, mitt i kossans arsle! Det var då jag begick mitt misstag, berättar mannen.
- Vad gjorde du? frågar doktorn.
- Tja, jag lyfte på svansen och ropade till min fru: hörru, den här ser ut som din!


 Ha en skön fredagskväll!

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards