¨

Direktlänk till inlägg 14 maj 2007

En jobbdag utav tre avklarad

Av nena - 14 maj 2007 13:20

Idag jobbade jag 2½ timme. Det kändes gott att jag var en halvtimme längre. Jag var så trött och hade huvudvärk, måtte det bli bättre...

Det har varit mycket teater idag, de har tränat inför uppträdet i morgon och jag får säga att det har hänt mycket sen sist jag såg dem spela upp den (veckan innan jag blev dålig). Nu gick det ganska bra och de flesta kan sina repliker på rätt plats. Nu återstår det bara att se hur de reagerar då rummet kommer att vara fullt av föräldrar och syskon ;)


 M är hemma idag och tempen visar 38 grader men jag börjar undra om den går rätt, det är en urgammal termometer... 
Hur som helst så körde mormor M till skolan nu i e.m så hon var inne och hämtade skolböcker så hon kan läsa lite hemma. Hon får ringa kompisen J då hon slutar för dagen och höra vad de gjort.
De är ju lite jobbigare att få läxan hem då de går i högstadiet, har skåp och en massa olika lärare. Det är tydligen meningen att vi ska ringa runt alla lärare för att få reda på vilken läxa de har och det är ju inte det lättaste eftersom det inte är alla som är anträffbara så ofta.
Vi tycker ju att det vore enklare om var och en lärare skriver ner på en lapp och en kompis tar den eller att den lämnas till klassföreståndaren så man kan ringa honom eller henne sen och få allt på en gång... men så tyckte inte lärarna att det skulle vara. Så det har inte blivit att man fått alla läxa alltid utan fått jobba in det på en helg eller då de har "fritt arbete" på onsdagarna.


 Ska snart iväg till skolskjutsen och hämta J, jag körde henne dit på min moppe i morse och lovade hämta henne igen när hon kom hem. Hon är inte så glad för att cykla dit själv på morgonen.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards