¨

Alla inlägg under augusti 2008

Av nena - 23 augusti 2008 00:24

 Kom iväg och handlade i middags men vilken röra det var. Kändes som om alla var lediga idag och skulle handla då jag handlade.

Fyndade en liten lagom gasolgrill för endast 150:-, sist vi tittade på den kostade den 700:- så det var bara att slå till direkt.

 Åt grillad fläskfilé och fick en bit som inte smakade något gott. Hoppas verkligen inte att det blir så att man blir dålig bara för det har jag ingen lust med. Hade skivor från två olika så det var bara till att kasta det som blev över då jag inte visste vilka bitar som hörde till vilken filé :(
M åt också av den men hon kände ingen konstig smak direkt fast det gjorde i och för sig inte jag heller förrän halva biten var i magen *suck*.
Ingen aning om hur lång tid efter man blir dålig men jag hoppas att faran är över (fast jag tvivlar).

 Nu väntar sängen!

Av nena - 22 augusti 2008 07:37

 Töserna är på G till skolan. J har idrottsdag idag igen och ska testa på lite olika saker. M har vanlig pluggdag men ska spela lite brännboll också, det var inte så kul tyckte hon. Brännboll är något som spelas jämt och ofta på skolan.

 Liten D verkar må lite bättre och hon åt upp maten i morse (tur det med tanken på vad det kostar) Jag ska ge henne 2 omgångar till under dagen och sen blir det 2 till efter att P kommit hem. Lite mat åt gången och 4-5 gånger per dag. Det är nästan som att ha bebis i huset igen ;)

 Jag ska försöka komma iväg och handla inför helgen. Skönast att få gjort det på dagen innan alla andra ska handla.

 Ha en skön fredag!

Av nena - 21 augusti 2008 21:01

 Skoldagen hade varit bra.
J hade ju haft sportdag hela dagen och det var ju som tur ganska så fint väder.

M´s klass satte igång och pluggade direkt idag, ingen mjukstart där inte.
Fler papper hem idag som ska läsas och skrivas på och M fick även papper om kommande praktik så nu måste hon hitta ett nytt ställe att praoa på.
Papper om kommande gymnasieval fick hon också.

 Nu i kväll har vi alla varit på skjutbanan. M och P sköt och jag och J gick en sväng med svärfars hundar. Han var också och sköt och var nyfiken på hur det gick för M.

 Nu ska jag ta en tablett för min huvudvärk och sen är det godnatt.


Kimmie - Tack, liten D är lite piggare nu i kväll och det är skönt.

Av nena - 21 augusti 2008 14:03

med en påse specialfoder.
En vecka ska hon nu gå på detta foder och en Losec om dagen. Vad det är som fattas henne kan inte sägas rakt ut men vi ska nu testa detta och blir hon sämre får vi kontakta honom igen eller djursjukhuset.
Ingen feber och hjärtat låter bra. Han klämde på henne lite och det känns bra det också. Den vita pälsen hon har fäller hon som attan medan den svarta inte fälls alls nätan.

Känns skönt att ha varit iväg med henne och jag hoppas verkligen att det bara är något tillfälligt. Hennes avföring ska vi också ha koll på, inte så lätt då Liten D är en hund som i stort sätt aldrig bajsar på våra hundrunder och med koppel på utan gör det hemma på tomten  i största hemlighet.


 Nu slutar snart töserna skolan och det ska bli spännande att höra om hur deras dag varit.

Av nena - 21 augusti 2008 12:04

 Usch vad det var tungt i morse att gå upp. Jag har sovit dåligt (ovanligt ju) och ögonlocken var tunga när klockan ringde.

Tur nog var det inte så för töserna. De var uppe och fixade till sig så jag kunde ligga en stund till och gick sen upp för att prata lite med dem och säga hejdå.

 Om en timme ska vi till veterinären med liten D. Borde snart ha klippkort där *suck*.
Hon har inte varit sig själv på ett par dagar och vill inte äta och i natt och i morse kräktes hon. Är hon ute vilket hon normalt älskar går hon bara och lägger sig och inna ligger hon bara men har ingen ro utan snurrar rut och hittar nya platser att ligga på hela tiden.
Kanske är det inget, hoppas att det inte är något men vi vill ändå kolla.

Det är nog så att vi är lite extra nojiga p.g av det som hände våran Dixi och Doris är ju just omkring den åldern nu.


 helga - Ja de var nöjda med skoldagen och de såg fram emot att få gå dit idag också ;)

Av nena - 20 augusti 2008 21:58

Av nena - 20 augusti 2008 15:35

Hem kom två glada men trötta töser. Det hade varit kul att träffa alla. Några nya lärare och några saknade.

En massa papper som ska läsas igenom och skrivas på och sen tillbaka till skolan igen.
Skåp har de fått och meningen är att dessa skåp ska de ha resten av sin skoltid. Förr så fick man nya var termin för att alla skulle få ha över och underskåp. Nu var det visst lottdragning och bägge töserna lyckades få överskåp och det var de glada för.


 J hade massor att berätta medan M bara sa det som var nödvändigt. Det kommer väl pö om pö och jag får fråga om jag vill veta.
M och hennes klass fick ett suddis och välja på att ta tre vanliga pennor eller en stiftpenna. J´s klass fick en vanlig penna och ett halvt suddi, snålt tyckte J men de hade inte räckt om de inte delat på dem. Kan ju inte annat än hålla med om att det var lite snålt med ett halvt suddis.

Nåja de hade pennor och suddsisar med sig själv så det går ju inte utan precis.

 Nytt för J i år var att de får lov att vara i cafeterian, det fick inte M förrän hon började i sjuan så det var ju en glad överraskning för J fast lite fusk var det för femmorna fick också vara där och det fick minnsann inte J+s när de gick i femman.

I cafeterian finns en massa spel och även två datorer. På f.m säljer de bullar för den som är sugen på det.


 Nu väntar lite middagslagning och sen slapp i soffan.


Tack för kommentarerna jag fått.

Av nena - 20 augusti 2008 07:58

 Om en timme börjar skolan. M börjar 9:an och J i 6:an. Var tog mina små döttrar vägen??? 


Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards