¨

Direktlänk till inlägg 7 december 2007

Fredag kväll

Av nena - 7 december 2007 23:11

 Det är tyst i huset. Maken han har somnat på soffan tillsammans med hunden D och M hon sitter som vanligt med näsan i boken, det har blivit ett kännetecken på henne både här hemma och i skolan. En ledig och lugn stund så läser hon :)

 P och jag var tidigare iväg med tre snackmostrar som skulle på scoutläger.

9 stycken ska de vara så det är en lagom grupp. Det kommer ett gäng i morgon också som ska sova där en natt, de kommer från scoutkåren i den kommunen som de lånar stuga av. 

 J kommer hem på söndag. Saknar henne redan men så är har jag också svårt att vara ifrån mina barn längre stunder, tror aldrig att jag vänjer mig vid det. Fast jag vet ju att hon har jättekul och har ingen speciell hemlängtan så jag biter ihop :o)

 Scouterna har hjälpt J jättemycket, hon var väldigt blyg innan hon började, ville sällan vara hemma hos kompisar, hade dem hellre här hemma och att stå upp och prata inför andra var jätteotäckt. Nu är det inte lika otäckt längre och det är roligare att leka hemma hos någon annan *S*

 M fick sluta tidigare idag. Lärarna skulle förbereda något inför måndagen. Det är lite överraskningar på G och lektionerna ser inte ut som vanligt. De ska ha en del föreläsare som ska komma nu innan jul.
Idag har det t.ex varit en brandman som pratat och visat film. De fick även snacka om den stora brand i ett sjuvånings-hus som var i staden bredvid för en vecka sedan. Även en brand i ett hus som tillhört en f.d klasskompis. de hade många frågor och fick bra svar.


 Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa lite innan jag går vidare mot sängen.

 
 
Kimmie

Kimmie

8 december 2007 11:27

Vad skönt för din dotter att scouterna har hjälpt minska blygheten, jag var också blyg för mig var den kören som hjälpte.

http://kimmietid.blogspot.com

 
Ingen bild

Anna

13 april 2009 22:18

Scouterna är bra både för det ena och det andra.
Skönt att det hjälpt dn dotter, blygsamhet är obbigt både för den blyge och dennas omgivning.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards