¨

Direktlänk till inlägg 5 september 2007

Är på väg mot

Av nena - 5 september 2007 23:56

   men ville först tacka för alla kommentarer jag fått sista dagarna. Har inte riktigt haft orken att svara alla men jag vill att ni ska veta att jag läser och uppskattar dem. Tack!


-------------------------------------------------------------------------------------------


 Det gick bra hos läkaren. Vi pratade och pratade och han lyssnade verkligen på vad jag hade att säga och det var skönt. Jag har ju haft lite otur på den biten tidigare tyvärr.


 Efter att pratat länge och väl och vänt och vridit på hur jag mår och hur jag mått och vad det är som utlöser de värsta dagarna så kom vi tillbaka till fibromyalgin.
Det är den som är "boven" i grunden. Jag fick ju "papper på min sjukdom i mars -05 och jag trodde väl någonstans att jag tagit det till mig och att det var en lättnad att äntligen veta varför min kropp togs över av en inneboende som vägrade flytta. De var i och för sig en lättnad att få veta vad det var och jag har väl tagit till mig det på ett sätt men det är fortfarande väldigt långt ifrån accepterat. Det trodde jag men efter samtalet har jag nu förstått att det är inte accepterat av mig.


 Jag har ingen kontroll över min kropp. Jag vet inte hur jag mår då jag vaknar. Jag har svårt att planera saker en tid framåt för jag vet inte om jag kan genomföra den. Vi har ett väldigt litet socialt umgänge numera eftersom jag kan tacka ja till något men när dagen kommer får jag kanske lämna återbud och det accepteras inte av alla. Alla förstår inte hur det är att leva med fibro.


 Jag som varit en som haft kollen på allt. Datumar då saker ska hända, födelsedagar, utflykter osv kommer knappt ihåg vilket år jag var på rehab och än mindre vilket år jag jobbade innan datautbildningen osv. och det är ju ändå inte så många år sedan.
  Det är jobbigt nu även om jag försöker att leva så normalt som bara möjligt. Jag har blivit en himla bra skådespelare på köpet. Sätter ärna upp det där leendet när det hugger i nacken :(


 Men just nu känns det som jag hamnat vid en stoppskylt.

Födelsedagar kommer trots att jag glömmer dem. Familjen påminner ju mig om deras egna så de är ju svåra att missa ;)
Utflykter som barnen har kan de ju numera hålla reda på själv .. ja jag hoppas ju det även om vi höll på missa J´s här om dagen.
Jag har anställningsbevis och betyg från skolan och där står datum om jag vill veta....


Nu ska jag bara hitta den där knappen som man trycker på för att stänga av kontrollen. Kontrollen som jag redan tappat bort.


 Så nu fick jag ur mig en massa också och det var skönt, nu kan jag förhoppningsvis somna utan att grubbla på detta. Skönt att skriva av sig är det...


Godnatt vänner 

 
 
BLomst

BLomst

6 september 2007 01:03

Så bra at legen virkelig lyttet til deg - dét er utrolig viktig, det!

Sov godt (:

http://blomst.bloggagratis.se

 
gulligagumman

gulligagumman

6 september 2007 07:51

Stor kram till dig och kämpa på!

http://gulligagumman.bloggagratis.se

 
Kimmie

Kimmie

6 september 2007 08:17

Skönt att du fått kontakt med en bra läkare.
Det är svårt att släppa på kontrollen men ibland är man ju bara tvungen.

http://kimmietid.blogspot.com

 
Nini

Nini

6 september 2007 09:12

Det tar tid att lära sig att släppa kontrollen. Jag är inte riktigt ända framme än, men det kommer... *ler*

http://nini.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards