¨

Alla inlägg under november 2006

Av nena - 9 november 2006 15:54

Nu har jag varit på fK och det gick ganska bra. Nu ska jag ingå i ett projekt där jag och fK + arbetsförmedlingen ska komma fram till vad jag ska göra och hur mycket. Det "får" ta 8 veckor och sen så har man ett år på sig i själva arbetsträningen. Skulle det inte fungera så kan man bryta och sen kan det påbörjas igen... om något händer som man inte kan förutspå. Känns ganska ok men ändå väldigt nervöst. Det var mycket info idag och jag känner nu att jag kanske skulle haft någon med mig som stöd och som hjälp att komma ihåg. Koncentrationen är ju inte den bästa efter ett tag och är man då nervös så blir det ju än värre... ska träffa min handledare från arbetsförmedlingen den 17:de så nu rullar verkligen bollen och jag hoppas att jag hinner med. Då ska jag ha kommit fram till vad jag har för intresse som kan hjälpa mig i att hitta ett jobb.. inte det allra lättaste då mina intressen legat i de områdens om jag nu känner jag inte klarar av p.g av min fibromyalgi... Just nu surrar det mest runt i mitt huvud och jag fick en massa papper som ska läsas men det får jag ta i morgon och veckan som kommer. Det får inte plats med mer information just nu känns det som.

Av nena - 9 november 2006 07:11

eller något... är trött men det är inte konstigt. Låg och skruvade mig till halv fyra imorse innan jag somnade.Jag var trött innan men jag funderade på fK besöket i dag och försökte komma på vad som skulle hända... helt onödigt då jag inte kan veta det hur mycket jag än försöker. Så fort barnen kört till skolan ska jag hoppa i duschen och försöka vakna. M är lika snuvig i dag men säger att hon mår ganska bra, låter lite piggare än i går i alla fall så vi håller tummarna att hon klarar skolan i dag och imorgon. Fick föresten inte sängarna denna veckan heller...undrar om vi kommer att få dem innan jul *suck*. Så nu måste vi försöka få till det i helgen så att det ser någorlunda ut innan kalaset nästa helg *dubbelsuck*

Av nena - 9 november 2006 01:15

skulle bara stänga datorn men som vanligt så fastnar jag en stund. Ska bara... precis som Alfons Åberg... Jag är egentligen inte trött. Kan ju bero på alla timmar jag sov i f.m Det beror säkert också på att nerverna just nu ligger utanpå mig inför besöket hos fK.Är orolig för vad som komma skall då jag vill ha koll på allt och jag är rädd att mötet drar ut på tiden och att jag då tappar koncentrationen. Den är ju inte på topp annars och än värre nu när jag inte är frisk. Ja förkylningen är åter tillbaka.. om ens den lämnat mig. Har ont i halsen och höger öra, skallen dundrar och jag hostar lungorna ur mig.Gnälla är jag bra på :( Lider även med M som också är jättesnuvig igen. Hon var lite i morse men inget som hon klagade över. Hon sa att hon mådde bra då hon kom från skolan men hon lät jättetäppt i näsan. Pratade lite om att vi får se om det blir någon badminton eller inte. När P kom från jobb en timme senare var hon ännu snuvigare och vi bestämde att hon skulle stanna hemma från träningen. Otur, det har varit mycket nu som hon missat.Hon sa senare att hon var glad att hon hoppat över eftersom hon inte mådde bra när hon kände efter. Jag hoppas bara att hon klarar av skolan. Inte så kul att hon ska behöva vara hemma IGEN *suck* Har hon inte feber i morgon får hon gå dit och känna sig för och sen får hon i så fall ringa oss så får hon bli hämtad. Sista åren har nästan inte alls varit sjuk och nu är hon det i stort sätt hela tiden. Hur får man bort sådana envisa baciller?? Det hjälper ju inte att gå till doktorn för han säger ju bara influensa eller förkylning. Hem och vila .... Jag är dock lite orolig att mitt ska sätta sig på bihålorna, det har jag haft en gång innan och då gick jag genom 3 penicillinkurer och inget hjälpte ... Nej slutgnällt och godnatt!!

Av nena - 8 november 2006 15:43

Så supertrist väder det är.Har regnat i stort sätt hela dagen. Det har inte blivit riktigt ljust alls i dag och när barnen gått till skolan så la jag mig igen.Mamma ringde och väckte mig och sen somnade jag igen då jag låg och läste lite. Vaknade med världens huvudvärk. Det är inte bra att somna om så :( men ack så skönt då man sover... Hoppas på att de ringer om sängarna i dag men jag ror tyvärr inte att det blir så. Usch känns bara deppigt i dag....

Av nena - 8 november 2006 01:17

de som grattat mig här på bloggen och de som ringt mig i dag. Kul att bli ihåg kommen trots att man inte ska ha kalas än. Har bara varit hemma och slappat. Skönt det också.Mindre kul var kanske brevet från fK som vill träffa mig på torsdag. Det är väl bra i sig om jag hade mått bra, förkylningen sitter i och jag känner mig som jag gjort andra gånger vid denna tidpunkten på året, inget bra alls :( Men men man ska väl vara glad att nu kanske det äntligen händer något.... Nu ska jag sova så godnatt!

Av nena - 7 november 2006 06:49

väckte mig i dag. Det är något speciellt när barnen kommer och sjunger för en på morgonen då man fyller år. Det har avancerat från bara "hurra hurra" till engelsk grattis sång genom åren.Från pigga toner till allt mer lite trötta och rossliga *s* Men det är lika mysigt vart år. Snart är det skoldags för barnen. P är hemma och är sjuk och jag ska bara ta det lugnt.Inget kalas eller besök väntas i dag utan det tar vi en annan dag.

Av nena - 6 november 2006 15:58

Vaknade med huvudvärk och ont i örat. När barnen kört till skolan la jag mig igen eftersom jag sovit dåligt i natt. P är hemma och är krasslig han också. Trodde han skulle slippa undan men tydligen inte, han brukar ju sällan vara förkyld. Jag har i alla fall lyckats veckohandla nu och det är ju skönt det. Det var lugnt på Ica Maxi, den ända röran det var där var de som packar upp varor men det kan man ju klara av. P och J har åkt för att hämta något, misstänker starkt att det är en present till mig *s* Jag och min mamma hämtade M i skolan så hon slapp cykla hem i denna storm. Ska snart skicka henne på badmintonen och så måste vi ringa och anmäla J till helgens läger med scouterna.

Av nena - 5 november 2006 17:21

det har vi i dag inhandlat till J. Hittade billiga termobyxor, 199:- och 50 :- rabatt. Inte sådana jättetjocka utan dessa är tunnare och smidigare. Bra att börja med nu. Kängorna var också billiga 300:- hade de kostat och nu betalade vi bara 140:-Hon behövde mer rejäla kängor till lägret nästa helg, några som tål mer väta än de hon hade. Gummistövlar är ju för kallt nu om man inte har med foder. Har varit hos svärföräldrarna en runda också nu i e.m och fikat. Snart ska vi äta och sen ska jag och Johanna träna lite på ett engelskprov som hon antagligen får i morgon eller på tisdag då hon var hemma från skolan den dagen de hade prov.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards